Våra resor

Pathfinder Travels arrangerar vandringsresor, toppbestigningar, mountainbikeresor, familjeresor, skidresor och specialresor i små grupper till spektakulära bergsområden. Välkommen till oss!

Obernberg, Tyrolen

Vandringsresor

Grundidén med våra vandringsresor är att vi till fots ska ta oss till nya nattläger varje dag, i undantagsfall handlar det dock om dagsturer från en enskild utgångspunkt. Själva upplevelsen är i fokus och vi tycker att den blir starkare om vi är så nära naturen som möjligt.
På väg ned från Cotopaxi

Toppbestigningar

Upplev stora berg under ledning av erfarna bergsguider. Våra toppbestigningar kräver oftast inte klätterkunnighet eller högalpina erfarenheter. Vid eventuella tekniska inslag ingår alltid övning på plats och vanligtvis även utrustning.
Cropped Towards Ait Zitoun Morroco Singletrack

Mountainbikeresor

Vår jakt efter de bästa mountainbikestigarna leder oss till nya och spännande destinationer. Vi själva gillar att cykla på naturlig single track och det är det vi inriktat våra resor på.

Skitouring Honshu, Japan

Skidresor, Toppturer och Ski Touring

Topptur, Skitouring eller Tour Randonné -- Kalla det vad du vill men vi gillar att röra oss i bergen för egen maskin. Vi kombinerar utmanande och spännande skidåkning med starka reseupplevelser. I regel reser vi i små grupper under ledning av legitimerade (UIAGM) bergsguider och vi vänder oss till erfarna åkare. Söker du kvalitet och unika resmål har du hamnat rätt.
skattkartefragment red webb

Familjeresor

Det är viktigt för oss att göra bergen tillgängliga för alla. Våra familjeresor har ett unikt koncept med skattjakts- och mysterieresor. Myter, historia och fantasi vävs samman med bergsaktiviteter, sol och bad. Glöm bamseklubben och ta med barnen upp i bergen på ett riktigt äventyr!
Specialresor Marocko trail

Trailrunning, Multisport & Mindfulness

Fokus på våra specialresor kan vara trailrunning, sportklättring , kurser , läsarresor i samarbete med olika medier samt företagsresor. Vi kan skräddarsy resor för privata grupper till de flesta av våra destinationer. Vi erbjuder även företagskunder såväl som privatpersoner turer med "Leadership Adventures".

groupnorge

Grupp & företagsresor

Bergen är vår bas och arena det är härifrån vi skapar events och arrangemang. Vi vill att ni ska ta höjd, utmanas, sammansvetsas och ha skoj genom aktiviteter som är på riktigt. Dedikerad markservice, professionella guider och lyhördhet inför era önskemål är en självklarhet.
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation