Toppbestigningar

Upplev stora berg under ledning av erfarna bergsguider. Våra toppbestigningar kräver oftast inte klätterkunnighet eller högalpina erfarenheter. Vid eventuella tekniska inslag ingår alltid övning på plats och vanligtvis även utrustning.

Till topps med Oskar.  ©Oskar Kihlborg

Kilimanjaro med Oskar Kihlborg

Kilimanjaro är ett av bergen i den så kallade ”Seven Summit” sviten. Nu har du chans att bestiga toppen tillsammans med den erfarne expeditionsledaren Oskar Kihlborg.
Första svenskarna på toppen tillsammans med det lokala teamet

Toppbestigning av Phonvin Razin 4282 m, nordvästra Burma

Det är få Skandinaver som har vandrat i nordvästra Burma, ännu färre har bestigit toppar där på över 4000 meter. På denna resa har du chans att göra både och.
Vår färdledare Nati på topphumör

Toppbestigning, Mera Peak, Nepal

Från toppen av Mera Peak har du en vidunderlig utsikt över fem av världens 8000-tusenmeterstoppar. Berget är en perfekt utmaning för den som söker en större alpin upplevelse men har begränsad klättererfarenhet.

Toppbestigning av Jbel Toubkal, Marocko

Toppbestigning av Jbel Toubkal, Marocko

Marockos högalpina områden ligger i den imponerande bergskedjan Höga Atlas. Här finner vi också målet för denna resa, Nordafrikas högsta berg, Jbel Toubkal (4167 m).
6000 meter över havet, Chimborazo

Toppbestigning av Cayambe & Chimborazo, Ecuador

På denna resa är målet att bestiga vulkantopparna Cayambe (5790 m) och Chimborazo (6267 m), det tredje högsta respektive högsta berget i Ecuador.
Afrikas högsta berg är vackert om natten

Kilimanjaro via Lemoshorutten

Har du någon gång drömt om en riktig expedition? Nu har du möjlighet att vara med om ett äventyr som du kommer att minnas resten av ditt liv.

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation