Mäktiga vyer i Wipptal

Mäktiga vyer i Wipptal

Bildspelsturné 23-25 mars. Trailrunning och vandring i Tyrolen

Under sista veckan i mars får vi besök av vår vän och samarbetspartner i Tyrolen, Joakim Strickner. Joakim bor i byn Trins/ Wipptal och lever bokstavligen sitt liv i bergen.

Joakim är utbildad vandringsguide och har under många år arbetat med guidning i Wipptalregionen, som ligger söder om Innsbruk. Han kommer att berätta om och visa bilder från vår vandringsresa samt trailrunning camp i området. Praktiska tips varvas med personliga upplevelser. Tack vare finlandssvenskt påbrå och att han tillbringat mycket tid i Sverige pratar Joakim utmärkt svenska.

Bildkvällarna kommer att se lite annorlunda ut på de olika orterna nedan.

I Göteborg ligger fokus på Trailrunning. Journalisten och ultralöparen Fredrik Ölmqvist kommer där hålla en allmän introduktion om trailrunning och ge skarpa utrustningstips. Titta gärna in på Fredriks blogg

Joakim avslutar med att berätta om vårt trailrunning camp i Wipptal.

I Örebro och Stockholm kommer Joakim tillsammans med Nicke Sundström visa bilder och berätta om både vandring och trailrunning. Nicke har också varit i området och vill gärna dit igen. Trailrunning profilen Erik Ahlström kommer sannolikt att gästa oss i Stockholm och prata lite om trailrunning i allmänhet och Wipptalområdet i synnerhet. 

I samband med bildspelen har ni möjlighet att ställa praktiska frågor om resorna och bli inspirerade till framtida äventyr.  Vi bjuder på fika (kaffe, thé, bulle & frukt) och bildkvällarna är kostnadsfria.

Platser, tider och datum

Göteborg: Löp & Sko, Plantagegatan 4. 23 mars kl. 19.00

Örebro: Naturkompaniet, Stortorget 12. 24 mars kl. 19.00

Stockholm: Addnature, Högbergsgatan 30 A. 25 mars kl. 19:00

Ingen inträde men föranmäl er gärna här

 

VARMT VÄLKOMNA!

Joakim, Nicke m.fl

 

Video gjord av en av guiderna på vårt trailcamp i Österrike, Moses Lovstad.
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation