Torres del Paine

Torres del Paine

Vandringar i Patagoniens vilda natur, en resa till världens ände

Danskan Dorthe Berdal har sedan ett antal år varit bosatt i Puerto Natales som ligger i den Chilenska delen av Patagonien. Här lever hon bland annat på att guida skandinaviska turister till och igenom Patagoniens dramatiska natur.

Dorthe kommer att visa bilder och ta oss genom öde dalgångar, dramatiska bergspass, imponerande glaciär och ett spännande djurliv.  Genom föredraget får du en inblick i de fantastiska naturupplevelser som väntar. Dorthe är vår samarbetspartner och guide på resan till Torres del Paine och halvön Varas.

 

Det finaste med turen är kombinationen mellan allt det storslagna och allt det orörda som var för sig är att betrakta som underverk. Sammantaget bildar det en sådan överväldigande enhet att du inte kan fatta det, utan bara stå bredvid och hänfört betrakta. Det är en välsignelse att få vara mitt uppe i detta och uppleva isfält, glaciärer, skogar, osannolika bergsformationer, vackra och overkliga färger, fossiler, vilda djur och en oändlig himmel.  Det krävs dock lite egeninsats för att ta sig dit, men det gör också att du förtjänar att få uppleva det.

Dorthe Berdal

 

När: Torsdagen 18 september kl. 18.30
Var: Fjällsport. Magasinsgatan 7. 411 18 Göteborg

Inget inträde men föranmäl er gärna här

Vi bjuder på fika (kaffe, te bullar och frukt).

Välkomna!

Dorthe Berdal/Pathfinder Travels/ Fjällsport

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation