Friluftsresedagarna 2014

Friluftsresedagarna 2014

Friluftsresedagarna - jorden runt på 60 föredrag

Inspiration är nyckeln till nya äventyr och ofta bränslet som manar drömmar att utvecklas till verklighet. Föredragsmässan Friluftsresedagarna vill vara en del av detta och är därför tillbaka på Folkets Hus i Göteborg för andra året.

FRD logo farg 2014 webbHelgen den 11 och 12 oktober samlas 15 olika researrangörer på Folkets Hus i Göteborg. Under två fullspäckade dagar kommer du att kunna välja mellan 60 olika föredrag att lyssna på och inspireras av. Nytt för i år är att även magasinet Vagabond och friluftsbutiken Naturkompaniet finns med under mässan, dels för att ytterligare bidra med inspiration men också för att göra Friluftsresedagarna mer komplett vad gäller utbud. Precis som förra året håller även Fredrik Schenholm ett av sina mycket uppskattade fotoföredrag.

Konceptet är enkelt: fyra olika föredrag startar parallellt, i fyra olika salar, vilket ger besökaren valfrihetens möjlighet. Spännvidden är enorm, allt från dykning på Fiji, till Ironman på Hawaii, vandring i Österrike och pudersafari i Chile.

I Folkets Hus foajé kommer besökarna få tillfälle att träffa alla arrangörer, inte bara för att prata mer om resor och äventyr utan även för att kunna ta del av de erbjudanden de har skapat speciellt för Friluftsresedagarna.

Fakta

Datum: 11-12 oktober 2014
Plats: Folkets Hus i Göteborg
Pris: 100:-/dag

I biljettpriset ingår:

  • Så många föredrag du hinner gå på under en dag (eller två dagar om du väljer att köpa biljett för bägge).
  • Möjlighet att träffa de olika företagen/föreläsarna för samtal och tips.
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation