Mountainbikeresor

Vår jakt efter de bästa mountainbikestigarna leder oss till nya och spännande destinationer. Vi själva gillar att cykla på naturlig single track och det är det vi inriktat våra resor på.

 

 

Stigcykling när den är som bäst

Singletrack i Höga Atlas, Marocko

Vi har under åren sett många stigar i Marocko som vi velat cykla. Nu har vi gjort slag i saken och skapat ett centerbaserat singletrack- program i närheten av Marrakech. Adrenalin, hög puls och stor skönhet är att vänta i Atlasbergen.
W2W, En episk upplevelse. Photo Credit: Tobias Ginsberg

Wines2Whales: En episk upplevelse i Sydafrika med Jennie Stenerhag & Lars Rosencrantz

I oktober 2018 har du chans att kombinera tre dagar guidad Mountainbikecykling i hjärtat av Sydafrikas MTB-mekka med det fantastiska 3-dagars etapploppet Wines2Whales Ride (W2W).
Solen skiner ofta i södra Alperna

Singletrack i Pays de Écrines, Briançon, Frankrike

Området Pays de Écrines i franska Sydalperna bjuder på snabba stigar i ett vilt och vackert landskap. Vi cyklar på naturliga single tracks och resan är perfekt för er som gillar att köra utför men inte vill ha det för extremt eller tekniskt.Många stigar är som gjorda för att cykla på. Helt fantastiskt underlag.

Mountainbike genom ett världsarv: Kappadokien, Turkiet

Turkiets mountainbikeparadis ligger i Kappadokien. Ett fascinerande och säreget område beläget i centrala Turkiet.
Single tracks i Södra Indien

Singletrack i Kerala

Kerala i södra Indien kännetecknas av sin grönska och sina evigt gröna risfält och teodlingar. Här finner man också singletrack i världsklass och det är just därför som vi väljer att åka hit.
Tik Plateau Toubkal Background

Mountainbike i södra Marocko

Följ med på mountainbike över höga pass, via grönskande terassodlingar och pampiga högplatåer i riktning mot södra Marocko.

Episka endurostigar

Singletrack i Övre Mustang, Nepal

Mustang, en gång förbjudet att träda in i men nu öppet för besökare. Här väntar mystik, orördhet och helt fantastisk stigscykling!

Kul på hjul genom ett tropiskt paradis

Singletrack genom ett tropiskt paradis, Bali

Bali, ”gudarnas ö” erbjuder fantastiskt fin cykling på stigar som går från berg till hav mot fonden av tropiska skogar och genom byar som sjuder av liv. Vi välkomnar alla MTB-entusiaster till ett unikt Bali som få andra har chans att uppleva.
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation