Mountainbikeresor

Vår jakt efter de bästa mountainbikestigarna leder oss till nya och spännande destinationer. Vi själva gillar att cykla på naturlig single track och det är det vi inriktat våra resor på.

 

 

Summit to Sea

Finale Ligure, endurocykling i världsklass

Mäktiga stigar i medelhavsmiljö kombinerat med en infrastruktur designad för MTB, gör Finale Ligure till ett av Europas absolut bästa områden för all mountain- och endurocykling. Lägg därtill världens bästa kaffe, glass och mat.
Stigcykling på hög nivå

Single track MTB i Marocko

Gillar du utmanande stigcykling i spektakulär terräng? Då är detta resan för dig. Adrenalin, hög puls och stor skönhet är att vänta i Atlasbergen
Daniel Breece och Lars Rosencrantz kör hårt på 2018 års bana

Wines2Whales: En episk upplevelse i Sydafrika med Jennie Stenerhag & Lars Rosencrantz

I oktober 2019 har du chans att kombinera guidad mountainbikecykling i hjärtat av Sydafrikas MTB-centrum Stellenbosch, med det fantastiska 3-dagars etapploppet Wines2Whales Pinotage (W2W).

Solen skiner ofta i södra Alperna

Singletrack i Pays de Écrines, Briançon, Frankrike

Området Pays de Écrines i franska Sydalperna bjuder på snabba stigar i ett vilt och vackert landskap. Vi cyklar på naturliga single tracks och resan är perfekt för er som gillar att köra utför men inte vill ha det för extremt eller tekniskt.


Häng med på 2019 års rekresa!

Moab,USA: Legendarisk stigcykling i magisk miljö

Moab är ett legendariskt område som spelat en viktig roll i mountainbikens utveckling och många stigcyklister drömdestination. Det är inte heller utan skäl, det är en magisk plats, som på en annan planet...
Magiska stigar i sagolandskap ©Seb Rogers

Mountainbike genom ett världsarv: Kappadokien, Turkiet

Turkiets mountainbikeparadis ligger i Kappadokien. Ett fascinerande och säreget område beläget i centrala Turkiet.

Single tracks i södra Indien

Singletrack i Kerala

Kerala i södra Indien kännetecknas av sin grönska och sina evigt gröna risfält och teodlingar. Här finner man också singletrack i världsklass och det är just därför som vi väljer att åka hit.
Tik Plateau Toubkal Background

Mountainbike i södra Marocko

Följ med på mountainbike över höga pass, via grönskande terassodlingar och pampiga högplatåer i riktning mot södra Marocko.
Episka endurostigar

Mountainbike äventyr i Övre Mustang, Nepal

Mustang, en gång förbjudet att träda in i men nu öppet för besökare. Här väntar mystik, orördhet och helt fantastisk mountainbike cykling!


Kul på hjul genom ett tropiskt paradis

Singletrack genom ett tropiskt paradis, Bali

Bali, ”gudarnas ö” erbjuder fantastiskt fin cykling på stigar som går från berg till hav mot fonden av tropiska skogar och genom byar som sjuder av liv. Vi välkomnar alla MTB-entusiaster till ett unikt Bali som få andra har chans att uppleva.
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation