Partners P1100487 red webb

Partners

Vi har en stark strävan att försöka stötta personer, organisationer och företag som delar vårt synsätt och som jobbar mot samma mål som oss.

trailloparenTrailloparen.se drivs av Pelle Nyberg som har en stark passion för uteliv i allmänhet och traillöpning i synnerhet. Pelle bor och verkar i Alingsås vilket bara är 25 km från Lerum och vårt kontor. Pelle genomför kurser inom löpning och kan också anlitas som personlig löpcoach. Vi har ett samarbete kring trailrunning-resor sedan 2017 där Pelle, gemensamt med oss guidar, producerar och säljer löparresor och camps med inriktning på trailrunning. Välkommen att besöka trailloparen.se

 

nullSvenska Bergsguideorganisationen är en professionell yrkesorganisation som dels har till uppgift att ansvara för utbildning, examination och fortbildning av svenska professionella bergsguider och dels arbetar för att etablera bergsguideyrket i vår fjällvärld, bland annat utifrån en svensk/nordisk profil.

Vi på Pathfinder Travels arbetar hårt med säkerhetstänkande och anlitar uteslutande certifierade bergsguider att leda våra alpina resor. Av denna anledning har vi valt att bli stödmedlem till Svenska Bergsguideorganisationen. 

 

 

 

tukki2Det är faktiskt möjligt att med överraskande små medel förändra tillvaron för fattiga människor i utvecklingsländer. Tuki Nepal Society är en religiöst och politiskt obunden förening som på kort tid lyckats förändra tillvaron för människorna i den lilla byn Jyamrung med omnejd, alldeles vid foten av Himalayas storslagna berg. Pathfinder Travels stöder Tuki Nepal Society som sponsor.

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation