Trailrunning, Multisport & Mindfulness

Fokus på våra specialresor kan vara trailrunning, sportklättring , kurser , läsarresor i samarbete med olika medier samt företagsresor. Vi kan skräddarsy resor för privata grupper till de flesta av våra destinationer. Vi erbjuder även företagskunder såväl som privatpersoner turer med "Leadership Adventures".

 

Trailrunning i Jbel Saghro, Marocko

Trailrunning i Jbel Saghro, Marocko

Spring genom ett landskap av drömlika vulkanberg och längs med grönskande flodraviner som slingrar sig genom ockrafärgad sandsten.
Alplöpning när den är som bäst

Trailrunning på egen hand, Wipptal, Tyrolen, Österrike

I tyrolska Wipptal finns massor med fin alpin löpning och ett bra nätverk av stigar och boenden. Vi gör detta lättillgängligt genom att hjälpa till med transportlösningar, boenden, turförslag och kartor.
Fantastiska förutsättningar för löpning

Trailrunning Camp i Franska Pyrenéerna

Söker du en tuffare utmaning är vårt trail camp i Pyrenéerna något för dig. Skyrunning, vertical race och skön löpning står på programmet.

Leadership Adventures vill medverka till ett hållbart ledarskap.

Höga Atlas, Marocko, vandra med Mindfulness

Följ med på en inspirations- och ledarskapsresa till Marocko och den mäktiga bergskedjan Höga Atlas. Vi vandrar med fokus på det personliga ledarskapet och genom Mindfulness låter vi tanken expandera.
I gränslandet uppstår nya tankar.

Franska Pyrenéerna, Vandra med Mindfulness

Franska Pyrenéerna bjuder på en rik flora och fantastiska vandringsmöjligheter. Vi vandrar och ger dig verktyg att bygga upp och stärka din förmåga att skapa tid till egen reflektion.
Vandra runt Alpernas högsta berg 4 810 m.ö.h.

Mont Blanc massivet, vandra med mindfulness

På gränsen mellan Frankrike och Italien finner man Alpernas högsta berg; Mont Blanc. Vi bjuder in till ett äventyr som föder nya tankar om ledarskap. Vi upplever storheten i klassisk alpin miljö när vi vandrar runt berget.

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation