Vandring Obernberg

Vandring Obernberg

Bildspelsturné 15-18 jan. Upplevelser i Europas bergskedjor, Pyrenéerna, Alperna, Karpaterna

Våra lokala samarbetspartners i Tyrolen och Franska Pyrenéerna, Joakim Strickner respektive Kim Falck besöker Sverige i mitten av januari och åker ut på bildspelsturné tillsammans med Pathfinders Nicke Sundström. Vi huserar i Naturkompaniets butiker och pratar om vandring, trailrunning MTB i Pyrenéerna, Alperna och Karpaterna.

Joakim är legitimerad vandringsguide och har under många år arbetat med guidning i Wipptalregionen, som ligger söder om Innsbruck. Han kommer att berätta om och visa bilder från vår vandringsresa samt områdets potential för trailrunning. Tack vare finlandssvenskt påbrå samt att han tillbringat mycket tid i Sverige, pratar Joakim utmärkt svenska.

Kim Falcks bas är Franska Pyrenenéerna, han är liksom Joakim legitimerad vandringsguide och har även kompetens på områden som trailrunning, snöskovandringar, orientering etc. Kim är ursprungligen från Malmö men bor sedan 20-tal år tillbaka i Frankrike. Genom bilder och berättelser levandegör han våra fina resor till området.

Nicke Sundström från Pathfinder har besökt många av våra övriga resmål i Europa och kommer kortfattat presentera vår MTB-resa till Sydfrankrike samt vandringar i områden som Karpaterna m.m.

I samband med bildspelen har ni möjlighet att ställa praktiska frågor om resorna: Hur ska jag förbereda mig? Vilken utrustning kommer jag att behöva? Genom bilder och berättelser vill vi också inspirera till framtida vandringsäventyr.

Vi bjuder på fika (kaffe, thé, bulle & frukt) och bildkvällarna är kostnadsfria.

PLATSER, DATUM OCH TIDER

Malmö: Naturkompaniet, Södra Förstadsgatan 32. 15 januari kl. 19:15

Linköping: Naturkompaniet S:t Larsgatan 30. 16 januari kl. 18:30

Örebro: Naturkompaniet, Stortorget 12. 17 januari kl. 18.30

Stockholm: Naturkompaniet Hantverkargatan 38-40. 18 januari kl. 18:30

Inget inträde men föranmäl er gärna här:

VARMT VÄLKOMNA!

Joakim, Kim, Nicke/ Pathfinder Travels

Martin, Merethe, Putte, Luis med personal/ Naturkompaniet

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation