Single track i världsklass

Single track i världsklass

Nytt samarbete & bildvisning med Specialized Concept Store Göteborg

Under många år vi letat efter de bästa stigarna i Höga Atlas och tror oss nu hittat fram till mål. En viktig detalj i att kunna erbjuda ett riktigt bra single track koncept är dock kvaliteten på eventuella hyrcyklar. Nu har vi med hjälp av Specialized Concept Store Göteborg även fått det i rullning.

Den 10 november åker vi, häng med! Vi cyklar på spektakulära mulåsnestigar, bor bra, äter gott och har skoj tillsammans. Vår guide på resan är Nicke Sundström som besökt Marocko ett trettiotal gånger. Under de senare åren ofta i sadeln.

Två av Specialized Concept Store Göteborg  medarbetare följer med på resan, så det blir hög nivå på cyklingen och mek- kunskaper. Vi kommer även att ha med 6 st Stumpjumpers (ALU) som ni kan låna mot fraktkostnad (ca 500 SEK). Läs mer om resan här!

Single track MTB i Marocko med Specialized Concept Store Göteborg

 

Bildvisningen 27 mars

Vill du veta mer om resan och bli inspirerad så är du välkommen på en bildvisningen i butiken den 27 mars. Nicke Sundström och Pelle Aronsson från Pathfinder Travels kommer att visar bilder, film och  berättar mer om hur resan fungerar praktisk: Hur terrängen ser ut, vilken typ av cykling det handlar om, hur vi bor och äter, vilka prylar som ska tas med m.m. En och annan skröna från någon av deras många tidigare turer i Atlasbergen kan vi också räkna med.

 Vi bjudar på fika och det är självklart kostnadsfritt. Föranmäl dig dock gärna här!

 

Plats: Specialized Concept Store Göteborg, Odinsplatsen 2B, 411 02 Göteborg

Tid: Kl 18.15

 

Varmt välkomna!

Nicke/ Pelle och Pernilla med personal 

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation